Premiärdagen!

Så var den här! Den stora premiären. Om 11 timmar har jag precis hållit mitt välkomsttal och barnen är igång med öppningsnumret. Ååååå, det pirrar i magen! Älskar all magi omkring mig just nu! Vi höll på att fixa det sista fram till klockan 01.00 i natt och jag är lite mör. Premiären är helt utsåld sedan i tisdags men det finns fortfarande biljetter kvar till vår matiné i morgon kl 14.00 i Lomma! Skynda fynda! Spökpirater, skilda par, hetsiga tonåringar, en ond sjöjungfru, ett spökhotell och Edvard som Amor för tredje året i rad… what’s not to like?

Share on Facebook

Detta vill du inte missa!

Share on Facebook

Dagens bästa den 25:e juni

När jag skrev datumet ovan slog det mig plötsligt att vi är mitt i juni. Sommaren. Och smultronen börjar mogna utanför. Som jag ska försöka komma ihåg att leva mitt i den i år. För snart är det sommarlov för mig. Kan knappt tänka på det av rädsla för att tappa luften och säcka ihop innan jag tagit de sista stapplande stegen över mållinjen. Men vet ni vad som är fint när man är alldeles utmattad? Vänner. Sådana där som hämtar ens barn på Föris när man måste jobba sent. Som tar med sig ungen hem och ger den mat. Som sparar middag åt en och står och diskar ens gamla disk när man kommer in genom dörren. Läs: sådana som Stina och Peter.

Dagens bästa den 25:e juni
1.) Att få hämta världens snyggaste affisch på tryckeriet
2.) Att vi hunnit med så mycket i dag
3.) Att få skratta så mycket medan man jobbar
4.) Att en ny bil är på väg hitåt
5.) Att få middagen serverad av goda vänner när man kommer hem
6.) Att få världens enklaste läggning för en gångs skull
7.) Lite nedvarvning i soffan med en dator. Kunna läsa ikapp lite bloggar.
8.) Att snart få sova fast klockan bara är 21

Share on Facebook

Kort uppdatering från en hektisk vecka

Det där med bloggande får stryka på foten lite just nu som ni kanske märkt. Jag har ju börjat jobba på musikalläger och det är de roligaste arbetsveckorna på året. Men också de mest intensiva! På två veckor skriver vi tillsammans med 30 barn en helt ny musikal. Det blir grymt bra och på fredag står de på scenen. Biljetterna till premiären är redan slut! Nu är klockan 08.07 och jag ska ge mig av mot Lomma och arbetsdagen. Så nu vet ni det!

Share on Facebook

Edvards första loppisfynd

I går var vi på utflykt hela dagen. På en loppis hittade Edvard en sparkcykel och en hjälm. Sedan var det helt omöjligt att få honom därifrån utan dessa. Som tur var kostade cykeln bara 30 spänn och hjälmen en tia så det var överkomligt. Han pratade om detta resten av dagen och berättade för alla vi mötte vad han köpt. Hundar, kassörskor och förbipasserande bilar. Men han vågade inte riktigt åka på den, vilket kanske var lika bra. Den är ju bra mycket större än vad han är…

Share on Facebook

Glad midsommar!

         

Share on Facebook

Instagramma mig vettja

För två år sedan skaffade jag instagram. Men efter ett tag hände något med min telefon, appen försvann, jag glömde mitt lösenord, orkade inte ladda ner igen och på den vägen har det varit. BästisBellan har tjatat sig blå över att jag ska börja igen. (Mest för att jag ska kunna se allt gott hon lagar och bli avundsjuk tror jag…) Jag lovade i ett svagt ögonblick att börja när hon började blogga, vilket har varit en omvänd tjatgrej från min sida. Och nu har hon ju gjort det. Så senast hon var här laddade hon tillbaka appen, nollställde lösenordet och tvingade mig att sätta igång. Så nu är jag igång. Ni får förstås gärna följa mig där också om ni vill. inte för att jag vet hur man gör men jag “heter” ninabilder där i alla fall. Kanske kan man klicka på den här länken. Testa! Vad heter du?

Share on Facebook

Dagens bästa den 17:e juni

Jag hade avslutning på jobbet i fredags och började mitt sommarjobb i lördags. Och vilket sommarjobb sedan… årets roligaste veckor då jag jobbar i princip dygnet runt, är utmattad och dödstrött samtidigt som jag får världens kreativitetsboost och skrattattacker och omger mig med underbara människor hela tiden! I dag börjar jag dessutom känna mig som en människa igen efter operation och magont. Så hurra, nu ska jag sova nöjd!

Dagens bästa den 17:e juni
1.) Att jag plötsligt kan röra mig utan värktabletter igen
2.) Att få jobba med en massa skojiga typer
3.) Att ha hopprepskonsert med mannen och E här hemma på kvällen
4.) Mjukglass i solen
5.) Att Sandra och Nippe vann idag! Gjorde mig alldeles glad. Grattis!

Share on Facebook

Det som göms i jord…

Förra veckan när mannen grävde i trädgården hittade han en liten guldgruva. Åtta stycken utsökta nedgrävda fordon. Att döma av deras utseende hade de legat där ett längre tag och jag antar att det barn som en gång omsorgsfullt grävde ner dem där nu har vuxit upp och glömt bort dem. Jag grävde själv ner små plastsmurfar överallt när jag var liten och hur många gånger vi än grävde (på stranden, vid lekplatsen, bredvid ett bord i parken) så hittade vi aldrig någon av dem igen. Det är en tröstande tanke att något annat barn någon gång kommer räka gräva just där, plocka upp min skatt, tvätta den och leka med den. Som vi gjorde med bilarna i trädgården. Eller rättare sagt lät vi Edvard och hans kompis Lo tvätta dem. De fick varsin hink med vatten, diskmedel och diskborste. Och som de diskade de stackars bilarna. Och jorden. Och varandra. Till sist fick Edvard till och med hoppa i sin hink medan Lo skrubbade. Det blev inte bara ett klädbyte den kvällen. Men rena blev både barn och bilar!

              

Share on Facebook

Dagens sommarlyx

Svenska jordgubbar. Fy tusan så goda! Sådant man förtjänar efter att ha jobbat hela helgen!

Share on Facebook