Skördetryck och höstliga färger

I dag höll vi vår allra första workshop på Vindsvåningen. SÅ kul! Jag har inte skrivit så där galet mycket om Vindsvåningen och vad vi gör där men det kommer! Det är ju både ateljéer, skrivarlyor och butik. Ett av våra mål var att hålla minst två olika kurser under hösten och det ena blev Höstlovspyssel för barn 7-12 år och den var i dag! (Nästa blir en virkkväll i november där en får lära sig virka mormorsrutor) Vi hade 11 glada barn som fick trycka tygpåsar med textilfärger och olika grönsaker och frukter. Det blev hur coolt som helst! Dessutom vek vi pompoms (stora pappersbollar) i höstens färger och gjorde magneter med höstlöv i papper. Färg och frukt. Chokladbollar och glada barn. Papperspyssel och klipp och klistra. Bästa jobbet ever, typ!

                    

 

PS. Du kan följa vindsvåningen på instagram (där heter vi “vindsvaningen”) och gilla oss på Facebook (där heter vår sida “Vindsvåningen”). Då får du koll på allt spännande vi har för oss där uppe…

Share on Facebook

Här är jag!

Det har inte blivit så mycket bloggande på sistone. Vet inte riktigt vad jag ska skylla på. Kanske är det inte ens nödvändigt att skylla på något. Jag behöver ju faktiskt inte blogga om jag inte vill eller orkar. Det är så lätt att glömma bort sådana saker. Jag börjar med något för att det är kul, för att jag vill något, för att jag brinner. Men så plötsligt har det gått från lust till måste och stress. Och det är ju då det är läge att sluta. Säga till sig själv att det är okej att pausa. Att vila. Att försvinna ett tag. Men också att komma tillbaka förstås. Och idag blev jag plötsligt sugen igen. På bloggen alltså. Och här är jag! Det är mitt i natten och typ alla sover utom jag. Jag är ruskigt pepp. På allt som ligger framför. Mest julstök och julmys så klart. För om en dryg vecka fyller jag år och dagen efter det är det officiellt tillåtet att börja jula sig. Eller okej, officiellt är kanske att ta i. Men i mitt hus är det då det börjar. Jippiejej!

Share on Facebook