På rymmen.

I går hängde jag med bebisen hela dagen och kvällen. Han är lite gnällig eftersom det är en utdragen tandsprickning på gång. Men även när han är som gnälligast är han nästan ändå liksom glad och sprallig. I går busade vi massor och bland annat kröp han iväg från ett blöjbyte. Han kryper iväg från det mesta nu för tiden och håller man inte koll får man leta. Plötsligt stannade han i alla fall upp, vände sig över axeln och tittade på mig. Då slängde jag iväg blöjan och drog fram kameran. Han börjar vänja sig vid den nu. Jag tror han kanske tänker att den är ungefär som ett syskon eller så. Fint va!?

Share on Facebook

8 thoughts on “På rymmen.

  1. åh, vilken lite sötnos! de flesta barn har ju en väldig kameravana nuförtiden, det är annat än när vi var små och kamerorna bara åkte fram vid viktiga tillfällen ;)

  2. Vilken fin bild!
    En härlig ålder när de får fart, det gäller att hänga med i svängarna :)
    Kul att jag hittade hit till din fina blogg!
    Ja, glassmagasinet i Visby är ett säkert vårtecken när de slår upp portarna för säsongen, det dröjer nog ännu ett tag men nog är det vår här på ön nu :)
    Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>