Sötebrödsdagar

Helg. Vi har inte så mycket mer planerat än att äta semlor hos grannarna i eftermiddag. Huset behöver verkligen städas. Och då menar jag verkligen. Tvätt behöver verkligen tvättas. (En sisådär 9 högar ligger på kö vid tvättmaskinen) Och vid något tillfälle ska vi väl duka av frukostbordet. Men. Jag försöker lära mig att sluta stressa över sådant. Det är ju faktiskt onödigt. Vad är det egentligen som är viktigast i tillvaron? Att varenda litet plagg är rent, bordet avtorkat och golvet skurat? Nej, faktiskt inte. Det viktigaste för mig just nu är att min lilla familj får mycket tid tillsammans. Att vi har det mysigt, leker och busar och njuter av livet. Det är trots allt nu vi lever och det vill vi göra så bra som möjligt. I går köpte jag dessutom ungefär en miljon dyra praliner till mig själv på Malmö chokladfabrik och dessa tänkte jag hinna trycka i mig under helgen. Kan det bli annat än succé då?

Share on Facebook

8 thoughts on “Sötebrödsdagar

  1. Det är samma här! Jag behöver städa för att ens komma fram här hemma. Och visst är det, precis som du säger, att familjen och tiden nu är viktigast. Men ibland har jag svårt att släppa att det är stökigt och då är det bättre för mig att stöka av lite snabbt och fokusera till 100% på familjen sen :) Lovar att uppdatera på Mooncup, om den funkar eller inte :)

  2. Det tycker jag du gör alldeles rätt i! Jag ska nog spara det här inlägget i mina favoriter så jag kan läsa det när jag har alla dom där måstena över mig. =)
    Ha en fortsatt fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>