Att läsa i bilen…

…är naturligtvis inte att rekommendera. Men jag har blivit så himla uttråkad av att sitta i bilen fram och tillbaka till Malmö. Eftersom jag åker minst tre gånger i veckan och det tar en halvtimme enkel resväg så blir det ganska mycket tid som jag kör bil och har tråkigt på. Så. På bokrean köpte jag en ljudbok och halleluja, vilken grej! 16 CD-skivor, sammanlagt 19 timmar högläsning i bilen. Nu är det jag som glatt tjingar att åka iväg till grannbyn för att handla eller erbjuder mina vänner skjuts till buss eller varför inte hela vägen hem…

Boken jag köpte heter “Niceville” och är hittills jättebra! Om någon är nyfiken kan man läsa mer om den här. Jag som är van vid att läsa i ett rasande tempo och nästan alltid sträckläser mina böcker blir lite otålig när jag inte ska köra bil på ett tag. Men det är nog bra för mig att träna tålamod, haha. Det är i alla fall väldigt mysigt och boken är som sagt klart läsvärd. Nej, det är ingen revolutionerande upptäckt att man kan spela ljudböcker i bil men jag är sjukt nöjd med att jag fick tummen ur och började.

Share on Facebook

8 thoughts on “Att läsa i bilen…

  1. Sv: Jag hoppas verkligen det! Det börjar kännas lite nervöst nu när det närmar sig.

    Jag håller fullständigt med, Niceville är en superduperbok! Du MÅSTE se filmen också, hehe. Filmatiseringar av böcker brukar ju kunna bli lite sisådär men den är verkligen sevärd.

  2. Ljudböcker is da shit! Hade kassettböcker som barn som jag spelade tills kassetterna blev sönderspelade. Och även om jag inte har läst Niceville så har jag åtminstone sett filmen och den var en riktig pärla :)

  3. Ljudböcker har jag faktiskt inte börjat med, men när jag tågpendlade laddade jag ner sommarpratarna som podradio till mobiltelefonen och lyssnade. Den sträckan (halva vägen) jag åkte med bil kopplade jag in mobilen till bilens högtalare och lyssnade, jättemysigt!

    Låter som en bra bok, jag får testa när jag hunnit igenom min senaste hög!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>