I dag är det vår!

Nu har jag bestämt mig för att våren är här. Visst har jag hört att det ska bli sämre väder snart och visst vet jag att det kan snöstorma i april. Men, jag tänker vara glad så länge det går. I min värld är det vår. I dag har mannen varit bortrest på jobb och jag och E har varit i Malmö hela dagen. Först åt vi lunch med en toppenvän och sedan sammanstrålade vi med ytterligare två kompisar, en till E och en till mig. Och vilken lyx det är att bara strosa i solen en sådan här dag. Man riktigt känner hur både kropp och själ tinar upp efter vinterdvalan och hur munnen dras till leenden hela tiden, liksom av sig själv. I Malmö har uteserveringarna öppnat och vi premiärsatt på en. När uteserveringarna har öppnat är det dessutom objektivt så att det är vår. Punkt.

Share on Facebook

4 thoughts on “I dag är det vår!

  1. Jag håller med. Det är bestämt vår :)
    Såg ditt inlägg om Lomma…jag bodde i Alnarp för några år sedan och då cyklade jag alltid till Lomma och handlade ;) Var koncerten bra?
    Vill välkommna dig till min blogg också och tacka för din första kommentar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>