Hurra för kalas!

I går jobbade jag hela dagen med fantastiska människor. Umgicks, sjöng och dansade. Sveriges första Lovewell Songbook Concert var en klar succé. I dag ska vi ha en prova på workshop och det ska bli jättekul. Ettåring hade dock hunnit somna när han skulle upp på scen, men det gick bra ändå.

Innan dagens workshop ska vi på ettårskalas. Det är den fina tjejen på bilden vi ska fira. Hon föddes en knapp vecka efter E och de har således känt varandra hela livet. Det är spännande att tänka på det tycker jag. Om de kommer fortsätta vara kompisar framöver, om de kommer ha mycket glädje av varandra och så vidare. Det är ju något speciellt med att växa upp tillsammans. Nu först har de börjat upptäcka varandra och inte bara leka bredvid. En liten hand på kinden, ett ryck i håret, ett byte av leksaker eller spelande tillsammans på det lilla pianot. Det är fint! Hurra för vänner och hurra för kalas! Nu ska jag slå in paket.

Share on Facebook

One thought on “Hurra för kalas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>