Mot slutet av en trevlig helg

Nu har vi precis landat hemma efter en superintensiv och alldeles fantastisk helg fylld av kreativitet och underbara människor. Lillkillen har älskat all uppmärksamhet och jag har älskat att bara kunna sätta honom på golvet och veta att någon tar hand om honom. Nu försöker mannen övertyga honom om att det faktiskt är dags att sova trots att hans dygn blivit lite omkringkastat på sistone. Det går sådär.

Jag sitter och redigerar bilder igen. Påsken kommer snabbt närmare och om man ska hinna kopiera, rama och hänga börjar det bli hög tid att bestämma sig för vad som ska vara med på utställningen. Bilderna här ovan kommer nog få vara på plats i alla fall. Egentligen hade jag nog allra helst velat sova typ nu men är alldeles för speedad. Dessutom är ju klockan bara 20, haha. Hoppas ni alla haft en lika fin helg som jag!

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>