T-t-t-täääävling!!

Alltså det här med tävlingar på bloggar. Roligt? Tråkigt? Jag är kluven. MEN! Eftersom det snart är påsk tänker jag köra en ändå. Visst, det är trist om ingen vill vara med men då bjuder jag på det! Du behöver inte länka hit från din blogg eller gilla mig på bloglovin för att få vara med. Jag menar, vill du så får du självklart det och jag kommer bli jätteglad i så fall men, det är inget måste. Absolut inte! för sådant blir jag själv så himla irriterad på hos andra! Så allt du behöver göra är att skriva en kommentar till det här inlägget och säga att du vill vara med så är du det! Enkelt va!

Sedan kommer jag att lotta en av dem som kommenterat och skicka vinsten på posten. Så klart betalar jag portot och allt sådant där. Men vad vinner man nu då? frågar sig kanske den som orkat läsa så här långt. Ja, ett par alldeles nygjorda örhängen, ta-taaa! Faktiskt till och med de som är på bilden ovan. Du kan kommentera fram till påskafton kl 23.59 och sedan drar jag en vinnare! Om ingen vill vara med och tävla väljer jag en vinnare ändå bland mina favoritbloggare, så passa er, haha!

Share on Facebook

16 thoughts on “T-t-t-täääävling!!

  1. Jag är verkligen inte en sån person som deltar i tävlingar online, men jag skriver en rad här för att applådera din inställning till tävlingar på bloggar. Såå skönt att du inte uppmuntrar till spam! För övrigt tycker jag att din blogg är kanon. En läsvärd blandning av vardagsliv och betraktelser av stort och smått. Hejja hejja!

  2. Åhh jag spanade på de där “dockorna” redan på pysselbordet i ett av de tidigare inläggen. Så jag vill gärna vara med och tävla om örhängena!
    /Paulina

  3. Jag är gärna med och tävlar, följer dig redan via bloglovin. Tycker också om din inställning till tävling och bojkottar allt spam, samtidigt som det är en effektiv marknadsföring men ack så irriterande..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>