Idag är en kalasdag!

I går gick jag en sväng i byn för att leverera en beställning. Ha, det lät något det! Under påskutställningen var det framför allt en sak som sålde. Det jag kallar kalas-print. Det är en print jag gjort till små eller stora barn och som jag tänker att man ska bli glad av att se. Jag sålde de jag hade tryckt upp och fick beställningar på fler. Himla kul! Framför allt eftersom det var första gången jag visade upp något liknande. Då är man ju alltid lite nervös. Tänk om alla andra tycker annorlunda. Att min konst är skit. Fast då brukar jag tänka att så länge jag gillar det får det gå. Och än så länge är ju E för liten för att själv välja vad han ska ha på väggarna, haha!

Share on Facebook

6 thoughts on “Idag är en kalasdag!

  1. Idag är en kalasdag :) vad härligt! Jag kände ett litet barn en gång, han är vuxen nu, han sa alltid kalalas istället för kalas, för det lät festligare, tyckte han. Det tycker jag med. Jag ser honom framför mig när han fick veta att det skulle bli kalas. Han hoppade jämfota, viftade med armarna och ropade “Kalalas!”

  2. Kul med kalasdagar :)

    Ja teen mom skulla vara något det. Var nästan det då jag var au pair i USA till tre barn (var 19 när jag kom dit). En dag när jag var i parken med de två äldsta (då 4 och 1,5 år) och vi alla plaskade runt i en stor “pool” med vatten till anklarna hoppade en vilt främmande mamma på mig. Jag gick omkring i ett par shorts och en bikinitop då det var högsommar och den yngsta av barnen kallade mig för mamma (hon kallade även sin pappa för mamma så det var inte så att hon var förvirrad på något sätt, hon hade bara upptäckt att folk reagerade på just mamma och körde med det på alla). I alla fall, den vilt främmande mamman plaskade fram och började ställa frågor om hur min mage kunde vara så platt (det måste varit i ett ögonblickdå jag drog in magen eller nåt) efter två barn. Vad jag skulle svarat var “åh jag har en tredje där hemma, hemligheten är pilates” men jag var inte så snabb i huvudet och talade om sanningen. Hon svarade “Okej det förklarar saken för sådär kommer du aldrig se ut efter att du fått barn”. Återstår att se ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>