Fina fisken

I går åt vi en alldeles ljuvlig fiskmiddag. Den bestod av GI-panerad spätta, vin- och gräddstuvad svamp, stekt potatis och hemgjord remouladsås. Extra lycklig blev jag av att paneringen till fisken blev så sjukt god.

Vi vände färska fiskfiléer i mandelmjöl, doppade i ägg och sedan i en blandning av mandelmjöl, mortlade semsamfrö och finriven parmesan. Sedan stekte vi dem gyllenbruna i smör och åt tills vi sprack. Eller nästan sprack om man ska vara ärlig. Paneringen är av bara farten glutenfri också. Kan det bli bättre?

Share on Facebook

3 thoughts on “Fina fisken

  1. SV: Tack för din fina kommentar!
    Förlåt för sent svar, en krånglande dator satte stopp för allt.

    Man kanske skulle prova egen remouladsås nästa gång, o mums för parmesanchips!=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>