En lovande start…

I dag sitter mannen inlåst på kontoret hela dagen och jag och E roar oss själva. Man är ju lite bortskämd med sällskap så här efter en lång semester men det går ändå bra. Nu sitter jag bredvid spjälsängen och väntar på att han ska somna för sin middagslur. Hela förmiddagen har han varit oförskämt söt och på ett underbart humör.

Först klättrade han själv upp på pallen vid pianot och spelade i över en halvtimme. Sjöng gjorde han också… Ni som minns det här förstår att vi är glada över att intresset verkar hålla i sig. Lovande, lovande… Sedan ringde han mormor och morfar för att babbla på som tusan. Ja, de förstod bara orden gröt och piano men det räckte långt… Efter att ha bäddat ner alla dockorna i docksängen ungefär 18 gånger och däremellan kastat ut dem på golvet klättrade han själv i för att sova. Då kände jag att det var dags för hans egen säng och lite vila.

Ska försöka hinna skriva några sidor innan han vaknar, solen skiner och jag tror att det här, det kommer bli en bra dag!

2 thoughts on “En lovande start…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>