Äggröra med parmesan (så klart)

En riktigt varm dag har det varit. Vi har knappt orkat ta oss för någonting alls. Men lite städning och bak blev det då vi bjudit in grannarna på saffranspannkaka eftersom de passade katterna när vi var på Gotland. Dessutom hade vi två sorters paj, småkakor och bollar kvar från vårt storbak igår så vi kunde bjuda på en rejäl kak-fest i eftermiddag. I övrigt, inte mycket. Alldeles loj blir man. Det är skönt det också ibland.

Hur som helst. Världens godaste äggröra gör du enkelt. Testa i morgon bitti till exempel. Det är inte svårare än så här:

Äggröra med parmesan, 2 portioner
4-5 ägg
en skvätt grädde
1/2-1 dl riven parmesan
örtsalt och svartpeppar

Knäck äggen i en djup stekpanna, häll på en skvätt grädde. Sätt plattan på medelvärme och rör runt i äggen. Krydda med örtsalt och svartpeppar. Riv ner en massa parmesan och se till att det krämar ihop ordentligt. Klart!

4 thoughts on “Äggröra med parmesan (så klart)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>