Chokladbollar, på annorlunda vis

De här chokladbollarna är galet goda. Och snygga. Lite mer vuxensmak på än vanliga chokladbollar men självklart kan du variera smaksättningen om du vill ha det annorlunda.

Chokladbollar med mascarpone och nötter
1 burk mascarpone
75 gram mörk choklad
1-2 tsk snabbkaffepulver
2 msk cointreau
1,5-2 dl skalade och hackade hasselnötter
en halv vaniljstång

Riv chokladen fint. Blanda med kaffepulver, cointreau och urskrapad vaniljmärg. Rör ner mascarponen och blanda ordentligt. Rulla till bollar som du sedan rullar i nöthacket. Förvara svalt så håller de upp till en vecka.

Share on Facebook

5 thoughts on “Chokladbollar, på annorlunda vis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>