Han växer så det knakar.

I dag ska vi storstäda och julpynta. Jag längtar till i kväll då vi kan sätta oss i soffan och njuta av julpyntet. Vi ska också göra en välbehövlig rensning i bebisens garderob. Det känns som om hans armar och ben har skjutit i väg som tusan och alla små byxor och tröjor hänger halvvägs på armar och ben. Varje utrensning är lite sorglig tycker jag, när man packar undan de fina små små plaggen han knappt hunnit använda. Oj, vad snabbt det går, tänker jag ofta. Samtidigt är det så klart kul att han växer, utvecklas och kommunicerar mer och mer. Och det blir faktiskt bara roligare och roligare.

Share on Facebook

6 thoughts on “Han växer så det knakar.

 1. åhhh, jag vill också julpynta, jag vill köpa en stor gran och klä den och sitta och titta på den hela nätterna och lukta på barren… gud vad mysigt.
  däremot känns det varken som vinter eller juletid just nu.

  jag kan tänka att julen blir extra speciell när man har små knoddar, när man kan uppleva julen ur deras ögon och minnas hur man själv tyckte den var… alldeles magisk sådär :)

 2. här har det också julepyntats idag, men det blev tyvärr ingen mer julstämning ändå när vädret är såhär tråkigt :( antar att det blir roligare igen sen om man får barn, då kanske deras glädje smittar av sig. även om bebisen kanske är lite för liten ännu för att förstå det stora med julen?

 3. Gud vad mysigt att få ha en litet barn att älska och rå om. Längtar till det faktiskt, men än får det dröja några år. Härligt dessutom med allt julstök, det hör verkligen julen till.
  Kram

 4. Håller med dig att allt går för fort när det gäller sina barn. Jag tycker min dotter från ena dagaen till den andra bara har blivit vuxen. Hmm man får njuta varje sekund istället hihi!
  Önskar dig en trevlig advent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>