Tävling!

Och för att fira att jag fyller år (eller ja, bloggen då) tänkte jag ha en tävling! Wohoo! Och som jag har skrivit förut gillar jag inte tävlingar där man måste länka till bloggen eller gilla den någonstans för att få vara med så det behöver du inte! Däremot måste du kommentera det här inlägget så jag vet att du vill vara med. Och du får gärna skriva en kommentar om bloggen om du vill dessutom. Till exempel vad du gillar eller vill läsa mer av. Fast vill du inte skriva något om det så behöver du inte.

Och vet ni vad mer!? ALLA vinner! Ja, ska man fira ska man väl göra det ordentligt, haha! Vad man vinner är däremot en överraskning och lite olika för alla. Spännande va!? Så, allt du behöver göra är att lämna en kommentar på detta inlägg senast i morgon, onsdag 31/10 kl 23.59 för att vara med och tävla!

Share on Facebook

12 thoughts on “Tävling!

 1. Jag vill ha mer recept på bra lchf/gi som dessutom är vegetariska!!! Mer bilder på E och fler stenhårda politiska analyser/kritiker. Fler kommentarer om din älskade lillasyster också förstås :) och tips på tv-serier…

 2. Grattis till 1-årsbloggen!! Det är alltid lika kul att läsa dina nya recept (nutellaglassen äts ofta här) och eftersom vi ses så sälla är det ett utmärkt sätt att se Edward växa!!

 3. Vilken bra tävling! Jag vill vara med och vinna! Jag vill ha fler gi-recept på bloggen , framför allt efterrätter och godis!

 4. Vilken trevlig tävling!
  Jag gillar att läsa om maten du lagar, den ger mig alltid inspiration och sen är bilder på din mysiga son är alltid uppskattat.

 5. Grattis!!!
  Du skriver om det som berör. Du vågar, du uttrycker dig…och en himla massa god mat och livet där emellan. (tänker på när du skrev om orättvisor, djurs behandling…) Du är bra!!! *ler*

  kram kram Malin

 6. Pyssel, god mat och fina barn vill jag se mer av nu när vi har bytt internetabonnemang och jag kan gå in på din sida utan att uppkopplingen bryts :)

 7. Jag vill läsa mer om konsten du ställer ut. Jag kanske varit för lat och inte kollat äldre inlägg om det men vet verkligen inte vad det är för typ av konst :) nyfiken!

 8. Hurra hurra det är din födelseda!

  Jag gillar att läsa och se dina bilder. Det ger inspiration och tankeställare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>