Årets bloggar 2012

För ungefär ett år sedan postade jag ett inlägg med samma namn. Det handlade om tre av mina favoritbloggar, sådana jag läst under 2011. Självklart läser jag dem alla tre fortfarande. Men så här runt årsskiftet tänkte jag tipsa om ytterligare tre som jag läst och gillat under 2012.


Den första är min gamla kompis Frida (Frk. Frida Fortissima) som börjat blogga under 2012. Hon är en mästare på ord och att vrida och vinkla dem. Alla krumeluriga och underfundiga betraktelser och anekdoter får mig att sakna henne som tusan. Att läsa hennes blogg är som att få henne tillbaka lite grann. Du som gillar ord, filosofi eller tankar på livet kommer gilla den här.

En annan blogg jag läst under året är Karins konstgrepp. Karin skriver egentligen inte om något alls, eller allt på en gång beroende på hur man ser på det. Det är en salig blandning,   konst, livet och annat vardagligt. Hon verkar vara en helskön tjej som man gärna hade druckit vin tillsammans med. Dessutom verkar hon vara ganska galen vilket är ett stort plus i min bok. Och när du kollar in hennes blogg, passa på att ta en titt i hennes webbshop samtidigt. Hon är nämligen grymt begåvad också.

Den tredje jag tänker tipsa om är faktiskt mannens blogg “En bättre värld”. Jag råkar nämligen vara gift med en supersmart typ. Han bloggar om viktiga saker, skriver så man förstår och är typ bäst. Han skriver om världen, bistånd och politiska viktigheter. Men jag upprepar; på ett sätt som man förstår! Kolla själv så fattar du vad jag menar.

Share on Facebook

One thought on “Årets bloggar 2012

  1. Åh, tusen tack, av hela mitt hjärta :-) Jag blir så stolt, lycklig och rörd! Det känns också extra fint när det kommer ifrån dig, som jag hyser en sådan respekt för, i text- och litteratursammanhang (bland annat, förstås).

    Ja, du är fin du <3 Och visst ska vi se till att träffas! Jag tycker att vi tummar på att det ska ske innan 2013 tar slut!
    Stora, varma kramar! Och ett underbart nytt år till dig och de dina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>