Världens bästa tilltugg

I dag är det nyårsafton igen, jajamän! Vi ska fira med god mat och dryck i goda vänners lag. Som fördrink med tilltugg tror jag att det kommer bli en favorit i repris. Mojito (så klart) och till den parmesanchips med laxröra. Den gör man så här:

Parmesanchips:
Hyvla parmesan och lägg i små högar på bakplåtspapper. Grädda i ugn i 200 graders värme tills de börjar bli lite bruna längst ut. Låt svalna och lägg upp på fat.

Laxröra:
Ta tre delar cream cheese och en del crème fraîche. Rör ihop det. Hacka kallrökt lax och blanda ner. Klipp ner färsk dill, örtsalt och svartpeppar. Riv i lite citronskal och klicka ut på chipsen. Simple as that!

De här smakerna blandar sig otroligt fint och är en ljuvlig smakupplevelse. Du borde testa. Typ nu! Gott nytt år igen!

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>