Afternoon tea en mulen torsdag.

Varför är det så mycket som är helgfixerat? På helgerna kan man gå på matiné, äta brunch och afternoon tea ute mm. Ja, jag är medveten om att många är lediga just på helgerna men det finns faktiskt folk som inte har det så. Som är lediga på vardagar och kanske upptagna på helgerna. Och för dessa människor, borde det finnas lite fler alternativ!

Idag ville jag och bästisBellan göra något tillsammans, bara vi. Eftersom det var eftermiddagstid så fanns inte så himla mycket att välja på. Till sist hittade vi dock till det ganska nya kafé Sockerbit i Malmö. De har afternoon tea varje dag, I like it! Och det är inget litet fjantigt tea med små futtiga tillbehör. Nej, det är mängder med te, cupcakes, frukt, laxsnittar, gurksnittar, scones mm. Och man får det serverat på ett tårtfat. Vi blev sittande i flera timmar och åt och åt och åt. Och pratade. Det är fint med afternoon tea en mulen torsdag.

Share on Facebook

3 thoughts on “Afternoon tea en mulen torsdag.

  1. Vad mysigt! Har sett att endel kafeér börjar ha lite afternoon tea. Mycket trevligt tycker jag. Nuförtiden ska det ju helst vara ett barnvänligt kafé med plats för barnvagn och skötbord på toa…. Ska se om jag kan hitta ett ställe här i götet som har både och!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>