Vintervackert

I dag jobbar jag hemifrån. Vid klockan 11 hade jag bockat av alla de jobbigaste sakerna på min dagslista, himla skönt. Nu har jag kört ett yogapass och är mest sugen på att sova lite men ska försöka rycka upp mig. Något som inte har ryckt upp sig idag är vädret. Det är så grått utanför att man knappt kan avgöra om det är dag eller kväll. Och så regnar och blaskar det. All den fina snön rinner bort längs gatorna. Trist.

Förra veckan var det så otroligt vackra dagar här ute. Massor av minusgrader, gnistrande vinterluft och strålande sol. Jag var bara tvungen att gå en långpromenad med kameran. Ja, ni förstår säkert varför. Synd bara att man inte riktigt kan fånga det majestätiska landskapet rättvist på bild.

(Klicka på bilderna om du vill se dem större)

                    

Share on Facebook

3 thoughts on “Vintervackert

  1. åh, så vackert. här har vi ju knappt haft nån snö och den lilla vi haft regnar också bort nu :( så tråkigt. tur att jag ska upp till dalarna nästa vecka så jag åtminstone får lite snödos denna vinter också!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>