Påsklovsmys med småttingarna

     

Edvard har ju skaffat sig en Signe-bästis. Alldeles själv. Det har ju också lett till att jag fått en ny kompis i hennes mamma Stina, vilket jag är hemsk glad för. I måndags hade vi fyra playdate hela dagen och bara en massa mys. Först var vi och såg på Dockteatern Tittut på turné. Det var världens bästa Sara med kollega som spelade “Min nattresa”. Edvard och Signe var nog i yngsta laget men roade sig kungligt. De satt och ropade ut ungefär allt man såg på scenen “katt katt KATTEN”, “docka dää”, “måne måne” och så vidare.

Efter detta försökte vi få två uppspelta ungar att sova middag. Det gick sådär. Signe var alldeles vansinnig och skrek “leka Eddie” tills hon somnade av utmattning. Edvard själv vägrade helt sonika sömn. Sedan pysslade vi med lera och vattenfärger. Barnen leker så fint ihop att man blir alldeles tårögd. Och fint pyssel gjorde de också. Mer om det senare.

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>