Lite youtube-lycka!

Eftersom det är fredag så tänkte jag att vi skulle avsluta veckan med lite upplyftande filmer. Det finns en himla massa kul på youtube som de flesta antagligen känner till. Ibland kan jag sitta och se tusen feelgood-klipp innan jag lägger mig bara för att få somna med ett leende på läpparna. Älskar fina djurklipp, överraskningar, frierier, läppsynk och flashmobs. Här kommer länkar till fyra fantastiska favoriter:

Alltså, jag vet, det här är humor på låg nivå. Men ändå snyggt gjort och framför allt hysteriskt roligt. Kolla publikens miner (och dotterns) och hur fint det passar in. Så, le, skratta!

Det här visade BästisBellan mig när hon var på besök sist. Så jäkla underbart! Den här lilla ungen peppar sig själv till max varje dag. Snacka om att boosta sitt självförtroende och sin livsvilja. Och hon kör samma ramsa varje gång! Låt oss alla ta efter och börja peppa!

Det här är så otroligt välgjort att man bara måste bli imponerad. Om jag inte redan blivit friad till en gång (och inte har direkta planer på att göra om det) hade jag velat få det här frieriet. Eller troligare är för den delen att jag själv hade hållit det. Bara engagemanget från familj och vänner… och hur mycket de måste ha tränat… oslagbart!

Beach boys som du aldrig har hört dem förut. När Anders och Lina visade detta för mig skrattade jag så jag fick tårar i ögonen. Videon är autentisk fast ljudet är naturligtvis pålagt. Notera de underbara klapparna! Party on!

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>