Tejpade värmeljus

Om det är något jag gillar extra mycket när det kommer till pyssel så är det riktigt enkla sådana. Men det måste ändå bli fint förstås (eller praktiskt eller roligt eller vad som nu är poängen med just ditt pyssel). Och det här är det perfekta pysslet så här års… Det börjar bli vår, solen skiner och man vill vara ute mycket. Men, samtidigt blir det snabbt ruggigt och kallt så fort solen går i moln. Man vill krypa upp i soffan, dricka varm choklad och tända ljus. Aha, då kommer vi till saken. De här värmeljusen är liksom lite extra passande med glada vår-färger samtidigt som de lyser upp ordentligt. Jag har fått inspirationen från Helena men hon verkar i sin tur ha sett detta lite här och där så vi är nog många som sitter och tejpar ute i stugorna. För det enda du behöver är papperstejp (washi-tape) och vanliga värmeljus. Voilà! Fina både tända och o-tända!

Share on Facebook

5 thoughts on “Tejpade värmeljus

  1. Men åh bästa pysslen är de enklaste oftast! Nu satt jag ju ioförsig i söndags och limmade typ sönder mig själ och lägenheten med limpistol och gjorde inte de lättaste sakerna.. men ändå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>