Dagens bästa den 23:e maj

Fick sovmorgon en stund i dag eftersom mina första elever var på Skånes djurpark hellre än att ha drama. Men jag överlevde det och hade flera oväntat bra lektioner på dagen. Sedan hämtade jag och skrutten mina föräldrar vid tåget. E var väldigt exalterad över tåget och ville åka med det vidare. Det fick han inte. I kväll har vi spelat fotboll och cyklat som vanligt här i vardagsrummet. Vi har ätit goda laxwallenbergare och gjort en spännande kompott till efterrätt. Jag har dessutom både gjort müsli och lördagsgodis så jag känner mig hyfsat produktiv. Jag har dessutom hoppat omkring här hemma alldeles lyrisk efter ett mail. Och så slapp jag läggningen. Det kan man kalla en finemang-dag.

Dagens bästa den 23:e maj
1.) Sovmorgon
2.) Lektioner över förväntan kul
3.) Att jag hann städa lite
4.) Att jag har producerat müsli, kompott och godis
5.) Att mamma tog hand om läggningen och att E kurade ihop sig på hennes arm och somnade
6.) Ett arbetsutkast på musikvideon jag jobbar med. Så jäkla bra det var! Jag är lycklig!
7.) Att föräldrarna är här på besök
8.) Sist och störst: E kom cyklande ut till mig i köket, kastade sig om min hals och sade “Jag älskar dig” för första gången. Jag typ dog lite av lycka. Så stort! Och vet ni, jag älskar honom också!

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>