Hej då, Göteborg!

Då var vår lilla mini-semester i Göteborg slut. Eller kommer att vara så snart killarna behagar vakna och packa ihop sig. Klockan är snart nio och både mannen och E sover fortfarande. Den lille krumeluren har fullständigt ställt in sig på semester nu. Härjar till långt efter midnatt varje dag, sover länge och äter minst två glassar per dag. I går hade jag en härlig dag och kände själv hur semestern äntligen fattade grepp om kropp och själ även på mig. Killarna gick till Alfons-huset för att åka helikopter. Jag mötte upp Charlotta i en fin park. Och trots att hon bott här i en miljon år var det jag som fick äran att introducera henne för Rosenkaféet som var typ hur idylliskt som helt. Att det skedde via ett misstag från min sida är ju mindre intressant. Vi bestämde oss i alla fall för att ta våra lyxiga mackor med oss till gräset bredvid kaféet och satt där på en filt och drack rosé och åt. Och pratade förstås. Vi drack lite mer rosé och semestern vällde in och tog över. Underbart! Efter det mötte jag upp mannen och E som ville åka spårvagn. Eller ja, egentligen var det mest E som ville men eftersom vi lovat åkte vi alla tre. Vi hoppade på en vagn och åkte långt, långt åt något håll. Sedan klev vi av, gick över vägen och åkte tillbaka. På kvällen mötte vi upp kusinerna med familj och åt hur mycket mat som helst på bästa Bourbon Street. Ungarna härjade hej vilt, men det gjorde inget för vi fick typ ett eget rum. Middagen sköljdes ner med mojito så klart och avslutades med deep fried marsbar. Nu ska vi packa ihop oss och åka tillbaka till Småland. I morgon bär det av norrut på nya äventyr. Semester, I love it!

Share on Facebook

One thought on “Hej då, Göteborg!

  1. Tack för en finfin dag igår! Låter som att ni hade det fint på Bourbon St, nu är det jag som tar mig i kragen och går dit så fort vi kommer hem :=) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>