Husmorstips; att värma makaroner

Alltså detta kanske låter löjligt att blogga om men i min värld är det typ bästa husmorsknepet. Min son älskar makaroner. Så mycket att gärna äter det ofta. Då är det ju praktiskt att kunna koka många och spara i kylen någon dag. Men de blir ju så tråkiga när man värmer dem i micro. Men så helt plötsligt fick jag idén att hälla kokande vatten över dem. Och vilken genialisk idé det var! Jag bara lägger dem i ett durkslag, kokar upp vatten i vattenkokaren och sköljer dem i det. De blir som nykokta! Är ni fler som gör så?

Share on Facebook

3 thoughts on “Husmorstips; att värma makaroner

  1. Japp, så gör vi med! Eftersom makaroner och stekt falukorv är en snabblagad favorit här hemma :)

    Visst är gult fantastiskt! En riktig solskensfärg som man blir glad av in i hjärtat! Vi får vara glada att vi iaf kom på hur underbar den är, även om det tog tid :)

    Tack snälla du för dina fina ord om bloggen och mina målningar! Det gör mig så himla glad :) Jag gillar också att beta av saker, det ger en härlig nyttokänsla. Det får inte bli för mycket av det bara, jag måste ha kul med :)

    Ha en underbar onsdag <3 Jennie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>