Mitt i veckan

Här är soligt och somrigt igen efter (vad som känns som) en lång period av regn och rusk. Jag är lite smått stressad över en hel drös med grejer som ska klaffa och försöker nu hålla en miljon bollar i luften. I morgon ska jag iväg i två dagar med jobbet. Det ska bli himla kul. I dag har jag jobbat med Josefin och bara gjort en massa roliga saker som fruktansikten och fylla godisskålar. (Mer om det framöver.) I kväll har jag pratat böcker med bokklubben (alltid trevligt och inspirerande). I morgon ska jag iväg i två dagar med jobbet. (Det ska bli himla kul). På fredag kommer min syster med dotter hit och sedan åker vi gemensamt till flygplatsen och semestervecka. (Lite ovisst eftersom E är hemma sjuk från Föris. Men han bara måste bli frisk helt enkelt). Sedan ska jag andas ut efter mina två första jobbveckor och peppa inför hösten. Den kommer bli bra, jag lovar!

Share on Facebook

4 thoughts on “Mitt i veckan

    • Tack fina du! Jag är faktiskt också hemskt förtjust i klänningen (som är från bästa jumperfabriken) trots att jag hela livet inbillat mig att jag varken gillar eller passar i gult! Trevlig helg själv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>