Det är dags!

Undertecknad på julafton för en herrans massa år sedan. Typ sex.

Vet ni vad? Jag tänker börja nu! I morse såg jag att den stora granen kommit fram på torget här i byn och det är ett tecken så säkert som något. Det är dags. Jag vill pyssla, baka och städa (eller ja, ändra det sista till “ha det städat”) och jag vill inte vänta längre. Dessutom kommer vi att åka hemifrån den 16/12 och om vi ska hinna med allt julmys här innan dess är det ju nästan knappt med tid. Så i kväll ska jag koka kola! Och bjuda på pepparkakor. Låt oss alla njuta nu!

Share on Facebook

4 thoughts on “Det är dags!

  1. Ja. Det har jag också bestämt. Jag har tidigare lagt allt två veckor (minst) för att hinna innan jag åker till Oskarshamn. Så hos mig står det en adventsstjärna i fönstret och en adventsljusstake på bordet. Det brinner ljus under doftoljan med “cozy christmas”-lukt. Så det så. Låt oss bojkotta november och njuta av juleljuset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>