Efter jobb kommer kusinkramar

Det är lite stressigt nu. Det är inget nytt men jag har försökt vara mer restriktiv nu än tidigare år och det får ju trots allt ses som ett framsteg. Och så är det ju så fasligt roliga saker jag håller på med. Smider planer med trevliga personer, regisserar musikaler, skriver teater, julpysslar, redigerar bilder och böcker, kokar te och försöker undervisa och plugga. Det går bra men det tar på krafterna. Jag längtar efter jullovet och allt det där slappa. Filmkvällar, julgodis, familjen och pulkaåk. Det ska bli fint.

Men redan i kväll ska det bli lite extra fint. I natt kör vi nämligen upp till Småland där jag ska jobba torsdag och fredag med att skriva musikal medan Edvard hänger med mormor och morfar. Sedan ska vi på loppis och hälsa på kusinerna innan vi kör hemåt igen. Både jobb och semester på samma gång. Fint som attan kan man säga.

Share on Facebook

One thought on “Efter jobb kommer kusinkramar

  1. Det låter som att du har mycket kul på gång, förstår att det både är roligt och stressigt. Fin kombination att få ha semester och lite avlastning när det är mycket att göra. Klokt :)

    Tack! Jag funderade också på färgglatt men tänkte att vitt kunde vara kul eftersom det bryter lite mot vad jag brukar göra. Men blir det fler så blir det färg :) Hihi, såklart att barnen vill leka med djuren.. :)

    Ha det underbart i Småland <3 Jennie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>