Hemma igen

Mina favoritföräldrar

Oj, vilka intensiva och mysiga dagar vi har haft. I onsdags kväll hämtade mannen och E mig vid jobbet kl 20.30 och så körde vi upp till Småland. En liten bit på vägen snöade det faktiskt och jag blev alldeles pirrig i magen. Vi kom fram ungefär mitt i natten, slocknade och jag gick upp första av alla supertidigt för att kunna börja jobba kl 08.00 på en högstadieskola.

I två dagar låste jag in mig med 10 niondeklassare och ett gäng kakor och skrev ett helt musikalmanus. Det ni! Och fy så kul det var. Eleverna var så jäkla kreativa och peppade. De vägrade ta rast och gå hem för dagen förrän vi var klara typ. Veckan innan ju ska jag upp och jobba med skådespelarna i samma projekt. Jag tror det kommer bli hur bra som helst!

På torsdagskvällen åt vi middag och tårta hos mamma och pappa och på fredagen åt vi brakmiddag och planerade resor hos vännerna i Oskarshamn. På lördagen åkte vi till Kalmar för att umgås med kusinerna och mysa. I söndags åkte vi till Malmö för att jag skulle se “The feeling of going” på Operan med jobbet. Den var förresten sjukt snygg. Föreställningen alltså, inte operan. Efter middag och avrundning med kollegerna åkte vi slutligen hem.

En riktigt lång och intensiv utflykt på sådär fyra dagar kan man säga. Men vi hann förstås med några loppisar också (närmare bestämt fyra stycken) och jag ska visa ett par fynd lite senare. Men nu ska jag sätta mig och planera den här veckan. Trevlig måndag allesamman!

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>