Svärmors julklapp

Jag har skrivit om min svärmor och hur mycket jag tycker om henne vid flera tidigare tillfällen. Nu tänkte jag berätta vad jag gjort till henne i julklapp! Nej, jag bara skojade. Vad jag gjorde till henne i julklapp förra året ska det bli. Det är ju lite tråkigt så här års tycker jag. En är väldigt kreativ och gör fina julklappar till folk och så kan en inte blogga om det förrän efteråt… Hur som helst, det går ju bra det också. Nu till exempel.

Sonia har fem barnbarn som är hennes stora lycka här i livet. Hon är den bästa farmor/mormor en kan tänka sig. Jag ville ge henne något som avspeglar detta och låter henne bära med sig barnbarnen till vardags. Inspirerad av bland andra Helena valde jag att göra berlocker, siluetter av alla barnen och göra ett armband av. Jag fotade barnen i profil. Ritade av det på papper, vidare över till svart krympplast och klippte ut deras ansikten. Gjorde hål, körde plasten i ugnen, satte på ringöglor och kopplade ihop det hela på en armlänk. (Skulle hon få fler barnbarn finns det plats att fylla på berlocker dessutom.) Himla tjusigt blev det om jag får säga det själv.

Share on Facebook

3 thoughts on “Svärmors julklapp

  1. Wow! Så himla fint, smart och rart av dig. Det var ett toppensmycke som jag ska lägga på minnet, tack för tipset!! Jag älskar såna där profilbilder som jag själv fick göra när jag gick på dagis. Mycket känsla och minnen i det :)

    Det låter som att du har en klok och skön inställning till julklappar. Tidigare gjorde jag också så, köpte under hela året och tyckte att det var superkul. Det kanske kommer tillbaka till mig :)

    Ha en finfin fredag <3 Jennie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>