Österlen, baby!

I fredags när jag låg halvdöd och tyckte synd om mig själv på soffan tyckte bästisBellan att det var dags för utflykt. Tja, vad gör en? Masar sig ur sängen, vägrar duscha men sätter sig i hennes bil och åker med.

Vi åkte först till Tomelilla som kändes väldigt öde en vardagsförmiddag. Dock är det ju hemskt gulligt med alla små hus och gamla butiksskyltar. Vi besökte en loppis där jag fyndade nya vårgardiner för 15 pix, hurra! Självklart besökte vi också Österlens matmarknad där vi shoppade loss bland äppelmust, kolor och kakor.

Vi fortsatte vidare till Kivik där vi lyxlunchade med havsutsikt på hotellet. Bäst var äppelpajen efter maten säger jag.

     

Därefter var det dags för husvisning. Efter att ha kört fel typ arton gånger hittade vi en underbar hästgård utanför Simrishamn. Tyvärr är det inte vi själva som funderar på att köpa utan någon annan. Men vi blev allt lite sugna. Sen åkte vi hem och lekte med skrutten.

Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>