Stora saker på gång!

Oj, vad mycket som händer nu! Jag är extremt nöjd och utmattad efter en intensiv musikalperiod. Men mer om det senare. För i dag vill jag fokusera framåt. Nämligen två veckor framåt. Fredagen den 18/4, långfredagen slår vi upp dörrarna till Vindsvåningen. Vindsvåningen är min och Stinas gemensamma bebis. Ett kulturkooperativ där det finns skrivarlyor och ateljéer, butik och workshops. Tillsammans med en Josefin kommer vi två att driva butiksdelen. Sälja handplockad vintage, fina garner, handgjorda smycken, prints och mycket mer. Är du i krokarna den 18/4 är du hjärtligt välkommen till invigningen! På bilden är vi trötta och slitna efter en dags målande och städning i vindsvåningen men mycket glada och skålar över påskrivet kontrakt. Vi har dock anlagt våra business-miner på bilden så ni ska förstå hur seriösa vi är. De liknande tröjorna är naturligtvis ett välplanerat drag. Vi ringer nämligen alltid varandra på morgonen för att bestämma kläder.

Share on Facebook

2 thoughts on “Stora saker på gång!

    • Ja, det är himla skoj och spännande. Den ligger i en liten by som heter Torna-Hällestad utanför Lund. Mysigaste byn ever!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>