Medan vi andra städar…

Det är fullt ös på bebisen nu för tiden. Han har börjat krypa ordentligt, lärt sig ställa sig upp, tagit ett steg och försöker nu klättra på saker. Det är så klart intensivt att hela tiden kolla vad han har för sig nu när han är så aktiv men det är faktiskt skönt också. Tidigare vägrade han leka själv mer än 10 sekunder. Nu kan han sitta och undersöka ett durkslag i fem minuter utan att bli uttråkad.

De senaste dagarna har vi fixat här hemma. Vi har köpt lampor, pysslat, skruvat upp hyllor, satt upp tavlor, rensat och städat. (Dock har vi kanske sammanlagt gjort ungefär 7% av det vi tänker göra så klart är det långt ifrån.) Men, medan vi städar roar sig bebisen med att välta leksakslådan, riva ut alla sina saker, sparka av sig strumporna, ramla i en kartong, hitta en mapp med viktiga papper att strö ut över golvet och så vidare. Han hjälper till helt enkelt. Det blir kanske inte helt som vi planerat men vi gjorde det i alla fall tillsammans.

Share on Facebook

5 thoughts on “Medan vi andra städar…

  1. Haha… jag känner igen det där. Och inte blir det bättre när de blir äldre heller. ;-) Min stora tjej är i och för sig ganska ordningsam men den lilla - ojojoj. Hon stökar ner mer än alla vi andra tillsammans. Men hon är också väldigt påhittig, kreativ och lekfull och det är väldigt roligt.

  2. Sv: Kanske kan tyckas att du inte var så öppensinnad för de som kan heta Henrik, men också helt korrekt, inte någon på första bilden bär namnet Henrik vare sig som tilltalsnamn eller ens mellannamn. Alla har dock en sorts relation till någon med just det namnet.

  3. hihi.. Barn är för härliga! *fniss*
    älskar när de vill hjälpa till och städa, och så fint han gör det. ;)

    Hoppas ni fick ihop städningen någorlunga i alla fall ;)

    Sv: Åh, visst är det såååå skönt när man har “lyxen” att handla på tider när inte så ånga andra är i affären. Jag brukar försöka gå dit direkt vid öppning de dagar jag är ledig. Då är det luftigt och gott mellan hyllorna. :P hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>