En nypysslad vägg.

Jag lovade för några dagar sedan att visa det där pysslet jag satt uppe och pillade med en natt. Ni vet efter att vi borrat i elledningen, överlevt och fått tänka bort en stringhylla av två och blev stående med en asymmetrisk vägg. Så här såg väggen ut då (alla kanske inte minns) och så här fin som på bilden ovan är den nu. Nej, vi har inte bara hängt för hålen, vi har spacklat och målat först.

Jag har i flera år samlat små fina ramar jag hittat på loppisar och dylikt. Tanken var väl att så småningom få upp en fotovägg med fina ramar. Nu kände jag plötsligt inte för det och när jag funderade på hur vi skulle kunna rädda väggen snubblade jag över lådan med fina mönstrade papper och allt föll på plats. Det var bara att mäta, klippa och klistra. Ramarna har jag fäst med dubbelhäftande monteringstejp. Det är tydligen det nya superlimmet. Nåja, det funkade i alla fall hyfsat. Tanken är att väggen ska fortsätta fyllas efter hand.

Share on Facebook

13 thoughts on “En nypysslad vägg.

 1. Snyggt!
  Ja, visst är det lyxigt med barn som sover?! Vår kille har sovit hela nätterna och länge på morron sen han var 3 månader. Idag är han snart 3 år=)

 2. Så piffigt! Älskar Converse-skorna som hänger från hyllan :)

  Sv: Än så länge tycker jag det är kul att titta på kök, framförallt för att veta vad jag INTE gillar. Sen att jag och George har totalt olika smak bryr jag mig faktiskt inte om, den kampen tänker jag vinna.
  Knepet att inte komma ut med något var att vi aldrig gick igenom “plockdelen”. Hos oss är IKEA på två plan, det övre planet med modeller och stora möbler och nedervåningen där man alltid hittar något käckt. Vi undvek helt enkelt frestelsen och tog bara varvet på övervåningen.

 3. Åh myspys! Riktigt tjusigt. :)

  Och moussen i inlägget nedanför, mmmm!

  Och ja jag går ut när jag känner för det, oavsett väder. Orka bry sig i att ta vara på solen varje gång den kikar fram. Haha. :)

 4. det där blev ju hur snyggt som helst! förstår att du är nöjd med det :) önskar att jag också hade en liten pysselgen i mig men det verkar inte vara någonting som vi fått med oss i min släkt… alltså jag VILL ju pyssla, men jag kan inte för det blir så himla fult allting.

  de billiga klänningarna beställde på dorothyperkins.com, annars brukar jag beställa mycket från asos.com eller forever21.com, så går jag bara in på SALE och väljer: sort by price - from low to high så kommer det upp massor av superbilliga fina klänningar. passa på när pundet är lågt bara :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>