Kom hem snart!

Jag och bästisBellan på en alldeles galen fest för länge sedan.

I dag träffade jag bästisBellan för sista gången på evigheter. Hon och Jonas ska ut och resa. Ja, det är kul. För dem. De kommer så klart ha det helt fantastiskt under sina 3 (!) månader iväg. Och jo, jag unnar dem det. Verkligen. Jag tycker bara lite synd om mig själv. Jag saknar redan min bästis. Sedan hon flyttade ner till Skåne har vi ju kunnat hänga typ jämt. Och det är en sådan himla lyx. Att ha någon som man tycker om så mycket så nära. Och eftersom jag är världens mest sentimentala människa tycker jag att det känns alldeles sorgligt idag. Men, samtidigt känner jag mig glad över att jag har så fina människor omkring mig att jag blir ledsen över att vara ifrån dem. Det är ju fantastiskt fint på något sätt.

Share on Facebook

2 thoughts on “Kom hem snart!

  1. Åh vad fint skrivet! Och se, det har ju nästan gått en hel dag redan.. jag kommer sakna er nåt otroligt. Men vi finns ju hos er hela tiden, på bloggen:)

  2. Åh, jag känner igen det där. En av mina bästa vänner bor ju i Uppsala, och eftersom hon är pilot och har världens konstigaste schema blir det inte att man träffas så ofta. Om det ändå fanns några pilotjobb med bas i Göteborg. Vilken dröm det hade varit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>