Mitt i natten.

Mina fina katter i gungstolen.

Alla sover utom jag. Till och med katterna. På gatan utanför är det tyst så här dags och storstadens dygnet-runt-surr är påtagligt frånvarande i byn. Det är en av sakerna jag tycker mest om med att bo i en stor stad. Ljudet som alltid finns där. Grannar i samma hus. Ljus i något av fönstren tvärs över gatan. Alltid någon mer som var vaken.

Fast just i natt är det ganska okej att vara vaken själv. Jag har storstädat och läst i kapp alla bloggar jag missat under veckan. Tystnaden är fridfull och katterna turar om att kisa med ena ögat för att visa att de finns här. Det enda retfulla med att inte sova på nätterna är att bebisen sover då. Det är svårt att sova i kapp på morgnarna när han drar en i håret, undersöker ens tänder och säger mamma, mamma, ma-MA!

Share on Facebook

2 thoughts on “Mitt i natten.

  1. Kan du städa vårt hus när ni sover här då? Jag kan inte hålla dig sällskap tyvärr men vi har ju städat på natten förut =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>